pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Partners

Partners van Huis van Scheiding

Om alle zaken rondom jullie scheiding zo snel en goed mogelijk te regelen werk ik samen met onderstaande partners. 

Cathy Holtland-Vos

Mijn naam is Cathy Holtland-Vos, sinds 1995 werkzaam als makelaar/taxateur bij Holtland makelaardij op de Zwolse woningmarkt.

Een boeiend en afwisselend vak waarbij geen dag gelijk is. Het voelt goed om mensen te begeleiden in hun aan- of verkoopproces. We worden betrokken bij een fase in het leven van een verkoper of koper die veranderingen met zich meebrengt en dat gaat gepaard met een lach en soms met een traan.

huisvanscheiding

Bemiddeling zien wij niet louter als verkopen maar als een zeer persoonlijk proces van oriëntatie, inleving, vertrouwen, meedenken en meeleven.

Waarom ik graag samenwerk met Cathy:

Cathy denkt en leeft mee met haar cliënten. In een echtscheidingssituatie moet vaak het huis verkocht worden. Dit is ingrijpend. Ze houdt hier rekening mee door bijvoorbeeld de bezichtingen te clusteren en goed te luisteren naar jullie wensen.

Anja Esveldt

Ik ben 54 jaar, moeder van 2 volwassen zonen waarvan er 1 nog thuis woont. Ik ben al heel lang getrouwd en woon mijn hele leven al met veel plezier in Zwolle.

Ik ben werkzaam bij een projectontwikkelaar sinds 2007. Daarvoor was ik pensioen- en hypotheekadviseur. Dit werk heb ik in 2017 weer opgepakt. Dat betekend nu 2 banen en hele hoop hectiek maar ik merk hoe leuk het is om ook zelfstandig ondernemer te zijn.

 

huisvanscheiding

In mijn vrije tijd loop ik veel hard. Het liefst wat langere afstanden, sprinten is niet aan mij besteed maar een halve marathon vind ik heerlijk.

Genoeg over mij, wat kan ik voor je doen?

Voor jou, mijn client probeer ik een houvast te zijn. Mijn adviezen tracht ik zo transparant mogelijk te maken en ik stop niet totdat alles helder is. Jouw financiële vraagstukken beantwoorden, oplossen en je wensen uit laten komen, daar ga ik voor. Juist als tegenzit in je leven, bij scheiding of uit elkaar zijn, heb je behoefte aan inzichten waar je verder mee kunt. Ik help je graag.

Waarom ik graag samenwerk met Anja:

Anja is een nuchtere maar emphatische vrouw. Ze kan helder financiële zaken uiteen zetten. Het fijne aan Anja is dat ze meedenkt maar ook eerlijk is. Een advies van haar is dus ook daadwerkelijk financieel haalbaar.