pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Blog
  5. /
  6. Goedkoop scheiden

Goedkoop scheiden

huisvanscheiding

Wist je dat goedkoop scheiden het meest gebruikte zoekwoord is als het gaat om echtscheiding? Logisch want je wilt liever niet teveel geld besteden aan iets dat niet eens leuk is.

Maar is goedkoop scheiden verstandig?

Ik heb daar niet een eenduidig antwoord op. De goedkoopste manier is zelf jullie scheiding online regelen. Niets mis mee zou je zeggen, en dat hoeft ook niet zo te zijn. Gaan jullie in goed overleg uit elkaar en is er op financieel gebied niet veel te regelen dan kan dit een prima optie zijn.

Maar goedkoop scheiden kan net zoals zoveel dingen in het leven ook duurkoop zijn. Letterlijk omdat als je zaken niet goed regelt het je achteraf veel geld kan kosten. Ook al zijn jullie het over (bijna) alles eens, dan nog is het belangrijk de financiële en vooral fiscale gevolgen van de echtscheiding te overzien. Niemand zit te wachten op een onverwachte aanslag van de belastingdienst, terwijl de bedoelingen goed waren. 

Goedkoop scheiden kan ook op emotioneel gebied duurkoop zijn. Wordt een relatie niet goed "afgesloten" en lukt het jullie daarom niet elkaar als ouders in plaats van als ex-partners te zien, dan kan dit leiden tot een slepende vechtscheiding. Het zegt genoeg dat veel van mijn cliënten al jaren gescheiden zijn en  nog steeds ruzie hebben over de kinderen, alimentatie etc. 

Kortom scheiden bij een specialist lijkt misschien wat duurder maar kan je ook geld besparen en belangrijker een langdurige strijd.

Kijk ook eens naar mijn complete pakketten, geen kleine lettertjes, geen onverwachte extra kosten.

 


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0Ben jij de eerste die reageert?Laat een bericht achter

naam
e-mail
website
bericht
Schrijf vijf in cijfers: